Спешна аптечка за тялото и душата

stzagora

 

ПРЕВАНТИВНО-ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ПО ЗАВИСИМОСТИ - СТАРА ЗАГОРА 

„Ако запалиш лампа за някой друг,
тя ще освети и твоя път!“

В нея ще намерите споделена полезна информация от Националния център за обществено здраве и анализи, общинските съвети по наркотични вещества (ОбСНВ) и превантивно-информационните центрове към тях (ПИЦ) в страната.

Създадоха я нашите малки екипи във време необичайно, тревожно, леко плашещо, силно ядосващо и донякъде разстройващо, в принудителна социална изолация и работа от вкъщи. Освен че не изоставихме нуждаещите се и не ги лишихме от своята психологическа и човешка подкрепа, и сега продължавайки успешно да провеждаме индивидуално онлайн консултиране, предложихме включване в онлайн инициативи като алтернативи за свободното време за юношите, техните родители и учители, организирахме онлайн конкурси.

За нас и колегите ни от останалите превантивно-информационни центрове неочакваната промяна на работното ни ежедневие не се превърна в стрес, самота и липса на мотивация - подтикна ни да създадем нова структура и план за работа в домашна обстановка, да контролираме деня си, да обърнем внимание и на семейството, да разговаряме помежду си, да впрегнем знания, умения и опит и да сътворим полезни дела, същевременно опазвайки физическото и психичното си здраве и очаквайки постепенното връщане в нормалността.

Подготвихме полезни бюлетини, брошури, флайери и други информационни материали, които предоставяме на вниманието и на посетителите на нашия сайт. В отделни аптечки е събрана информацията за всеки ОбСНВ и ПИЦ – тя ще се допълва във времето, затова не спирайте да посещавате както нашата уеб страница, така и посочените страници на останалите центрове.

 

Аптечката на НЦОЗА

Аптечката на ПИЦ - Видин

Аптечката на ПИЦ - Враца

Аптечката на ПИЦ - Габрово

Аптечката на ПИЦ - Кърджали

Аптечката на ПИЦ - Плевен

Аптечката на ПИЦПН - София

Аптечката на ПИЦ - Разград

Аптечката на ПИЦ - Стара Загора

Аптечката на ПИЦ - Шумен

Аптечката на ПИЦ - Ямбол

Аптечката на ПИЦ - Ловеч

Аптечката на ПИЦ - Монтана

Аптечката на ПИЦ - Кюстендил

logo pic new

stop

Drugs2

pic7

vaprosnik

da razviem

Посетители на сайта

2392354
Днес
Вчера
Тази седмица
Миналата седмица
Този месец
Миналият месец
Всички
121
528
649
2387224
1359
26401
2392354

Вашият IP адрес: 44.192.254.173
2023-10-03 04:02