Новини

stzagora

ПРЕВАНТИВНО-ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ПО ЗАВИСИМОСТИ - СТАРА ЗАГОРА 

Актьорът Свежен Младенов, който в момента се изявява като д-р Наков в хитовия медицински сериал "Откраднат живот", направи лични признания за себе си и тайния живот, който е водил. Той призна за голям проблем - наркотиците, които почти го изтласкват към пропастта.

"Аз искрено вярвам в Бога и това е преломен момент в живота ми. Представям си го като личност, а не като енергия. Семейството ми не е било никога религиозно. Но брат ми, който беше музикант, скочи от петия етаж от тавана на квартирата си на „Орлов мост“ след един купон. Жив и здрав е сега, но когато излезе от кома, веднага поиска Библия. Бързо се възстанови", разказа той.

И допълни: "И втори път влезе в болница за спешна операция на сърцето. Малко по малко започна да ни говори на всички за Господ. Аз повярвах най-късно. Преди това живеех ден за ден, очакваше се да се проваля в живота. Бях много близо до наркоманията. Като завърших училище си казах, че никога повече няма да уча“.

Свежен сподели, че преди да повярва, бил доволен от начина си на живот: „Само да имаме с какво да се опием ме вълнуваше, дишал съм и лепило, взимахме лепилото на циганчетата край „Св. Неделя“. Но нещо стана вътре в мен – не защото брат ми оцеля, по-скоро повярвах на историите, които ни разказваше от Библията“. В един момент решава да отиде на църква. Първо си казва, че това не е за него, но нещо отвътре го е докоснало... Има си Господ, казва той днес.

Вижда неговия пръст в начина, по който навремето получава виза за Америка. Тогава това е много трудно и, естествено, му бият черен печат като на човек, който може да не се върне и е потенциален емигрант. „Но сънувах, че ми се обажда приятел, който е там. Каза ми, че може отново да си пусна документи за виза. И като се събудих той наистина ми се обади по телефона. Отидох със същите документи – нямаше никаква гаранция, че ще се върна, но най-строгата служителка ми даде виза. Отидох, разходих се...“, връща лентата Младенов.

„Макар че не обичам да се гледам, вече започнах да се гледам в „Откраднат живот“. И жена ми започна да гледа сериала уж заради мен, но ѝ стана интересен и вече не го гледа заради мен“. Това разказа актьорът от театър „Възраждане“ Свежен Младенов, който играе в ролята на д-р Наков от лекарската сага.

„Ролята е предизвикателство, харесва ми, когато има у героя вътрешен конфликт, този човек има много тайни“, коментира актьорът. „В началото като започвахме и трябваше да приема ролята, едно от нещата беше да не представяме този образ като клишето за хомосексуалист, а като човек със своите грижи и проблеми“, посочи Свежен. Каза, че в началото нищо не е очаквал, но бил много изненадан от екипа – всички тотални професионалисти, като се почне от най-отгоре с продуцента Евтим Милошев. Отношенията в екипа са чудесни, приемат човека срещу себе си по най-добрия начин, каза Младенов.

Изтичник: fakti.bg

logo pic new

stop

Истински истории

Важно за родители и учители

Нашите безплатни услуги

Партньори

Колонката на специалиста

Гласувайте срещу легализирането на марихуаната

Наръчник „Познаваме ли децата си?”

Новите психоактивни вещества

Лечебни и рехабилитационни програми

Новини

Галерия снимки

Видео галерия

Полезни връзки

Етичен кодекс

Стандарти на взаимоотношения и работа

Спешна аптечка за тялото и душата

pic7

bezpl telefon

da razviem

Посетители на сайта

1215509
Днес
Вчера
Тази седмица
Миналата седмица
Този месец
Миналият месец
Всички
288
549
9812
1196037
6399
45210
1215509

Вашият IP адрес: 18.232.186.117
2020-07-06 10:01