Новини

stzagora

ПРЕВАНТИВНО-ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ПО ЗАВИСИМОСТИ - СТАРА ЗАГОРА 

С все по-голямата достъпност на канабиса и легализирането му в някои държави или американски щати, ново изследване разкрива, че е възможно жените да се наслаждават на пушенето му повече от мъжете.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ ПО ТЕМАТА „КАК ДА ПОМАГАМЕ НА НАШИТЕ ЗАВИСИМИ ДЕЦА (БЕЗ ДА ПООЩРЯВАМЕ ПРОБЛЕМА) И КАК МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА СЕБЕ СИ“.


“ТВЪРДАТА“ ЛЮБОВ Е ТРУДЕН, НО ЦЕНЕН УРОК ЗА НАУЧАВАНЕ

„Джейк е моят по-голям син. Не знам колко пъти съм го будила, за да не пропусне тренировките си по футбол. Той беше куотърбек и получаваше стипендия. Помагах му да пише есетата си в колежа и го преследвах да ги предава навреме. Дори избрах костюма, с който ходеше на интервюта. Между другото сега е в университета Дюк и следва две магистратури – икономика и международни отношения.“

Употребата на марихуана е изключително разпространено явление на много места по света, като това в голяма степен важи особено за младежите. Комбинирано с факта, че младите хора статистически са в по-голям риск да участват в пътнотранспортно произшествие (ПТП), то става ясно защо е нужно да се обърне внимание на тема, която обединява две подобни рискови сфери. Изследването на тази проблематика е особено трудно, предвид естеството на информацията, която би се изисквала от хората. В общи линии, статистика за шофьорите, които употребяват марихуана би могла да се води чрез употребата на два метода на изследване. Проверки по пътя, по време на които се задават въпроси на шофьорите за употребата им на марихуана или чрез изискване на биологична проба; анкети сред популацията, които целят да установят колко често хората пушат и шофират. И в двата случая обаче е трудно да се установят истинските числа, тъй като от хората се изисква да говорят за поведение, което не е социално приемливо.

logo pic new

stop

pic7

bezpl telefon

da razviem

Посетители на сайта

505753
Днес
Вчера
Тази седмица
Миналата седмица
Този месец
Миналият месец
Всички
105
233
2216
500600
3801
16532
505753

Вашият IP адрес: 35.175.190.77
2018-12-10 06:43